Globabl offset change

Questions and discussions about requests for new features in future versions of Tru-Traffic

Moderator: bullock

Globabl offset change

Postby Chris » Wed Dec 22, 2010 7:34 pm

Greg

A situation happened earlier this month where we wanted to tie an existing system into one we were updating. One systems offset had to be modified by 79 seconds. It would be nice if there was a way to change the offsets globally by a particular amount. Maybe in the optimize window there could be an option to optimize by a particular number of seconds.

Chris
Chris
 
Posts: 59
Joined: Wed Nov 17, 2004 2:25 pm
Location: San Antonio, TX

Re: Globabl offset change

Postby bullock » Thu Dec 23, 2010 4:26 pm

Thank you for the great suggestion, Chris. I'll add it to the upcoming ver. 9.0.

Regards.
Greg
bullock
Site Admin
 
Posts: 208
Joined: Thu May 06, 2004 6:51 pm
Location: Pacific Grove, CA


Return to Feature Wish List

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron